Infopiste


USEIN KYSYTTYÄ / FAQ

Kysymys: Mikä on pienin tilaus minkä toimitatte?
Vastaus: Minimitilaus on 15 € postikuluineen (8,10€ + 6,90€).


K: Miten ison tilauksen toimitatte postikuluitta?
V: Toimitamme yli 40 € tilaukset postikuluitta.


K: Voiko verkkokaupastanne tilata tuotteita ulkomaille?
V: Toimitamme toistaiseksi tuotteitamme ainoastaan kotimaahan. Osaa tuotteistamme voi kuitenkin tilata Puljusta (https://www.pulju.net/start) myös ulkomaille.


YRITYSTIEDOT


Fatalii Gourmet on vuonna 2010 perustettu, chilituotteisiin erikoistunut kotimainen elintarvikeyritys. Keskeisenä liikeideanamme on tarjota laatutietoisille kuluttajille tinkimättömiä makuelämyksiä. Oma tuotekehityksemme ja riippumaton asemamme antaa meille vapaat kädet toteuttaa tuotteita, joissa korkea laatu ja kotimainen käsityö yhdistyvät herkulliseksi lopputulokseksi.

Kaikki Fatalii Gourmet tuotteissa käytettävä chili on 100% kotimaista. Kasvatus tapahtuu ilman kemiallisia torjunta-aineita luonnollisen mehiläispölytyksen avulla.

Fatalii Gourmet Oy

Metsähovintie 47
02540 Kylmälä

Y-tunnus: 2336113-2

email: info@fataliigourmet.netweb: https://fataliigourmet.net
Varpu Hara, Myynti, Markkinointiemail: varpu@fataliigourmet.net
Sami Pennanen, Markkinointi • email: sami@fataliigourmet.net
Jukka "Fatalii" Kilpinen, Toimitusjohtaja • email: jukka@fataliigourmet.net

Tekninen tuki
tuki@fatalii.net

TEHTY SUOMESSA


Avainlippu kertoo Fatalii Gourmet tuotteiden kotimaisuudesta.

Avainlippu on rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki.
Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto, joka on toiminut suomalaisen osaamisen puolesta jo yli 95 vuotta. Avainlipputuotteen ostamalla teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle. Lue lisää avainlipusta osoitteessa
www.avainlippu.fi.VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.02.2012 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Fatalii Gourmet Oy Y-tunnus 2336113-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.fataliigourmet.net ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan asiakkaalle sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, toimitusosoite sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• tilausnumeron
• pankkitilinumeromme
• laskun loppusumman
Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit ja Paypal. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Fatalii Gourmet Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Postiennakko
Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Toimitusaika
Toimitusaika tuotteillemme on noin viikko. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Fatalii Gourmet Oy:n Verkkokaupan tuotteiden tiedoissa.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset seurantakoodilla varustetussa pakkauksessa.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio Fatalii Gourmet Oy:n tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:
Fatalii Gourmet Oy
Metsähovintie 47
02540 Kylmälä

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@fataliigourmet.net tai postitse:
Fatalii Gourmet Oy
Metsähovintie 47
02540 Kylmälä

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Fatalii Gourmet Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Yksityisyys ja tietosuoja
• Fatalii Gourmet Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
• Fatalii Gourmet Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja yrityksen ulkopuolisille tahoille.
• Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
• Fatalii Gourmet ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja.
 
 
Chipotle Cream Fantasy Premium chilijauhe SAVUSTETTU 4ml
 
 

Chilien pakastaminen

Säilö chilejä pakastimeen pitkää talvea varten.

Poista kanta
Leikkaa chilit pitkittäin puolikkaiksi
Halutessasi poista siemenet tai ota ne talteen
Pakasta sopivan kokoisissa tiiviissä pusseissa tai rasioissa
Sulata hitaasti huoneenlämmössä kun otat pakasteen käyttöön